• Viziune extinsa
  Viziune extinsa
 • Cafea superioară
  Cafea superioară
 • Împreună cu campionii de Latte Art
  Împreună cu campionii de Latte Art
 • Responsabilitate socială
  Responsabilitate socială
 • Pasiune și tehnologie
  Pasiune și tehnologie

Istoria noastră începe în 1958 la Arezzo, Toscana, orașul unde ne avem rădăcinile, sediul principal, și locul de unde privim lumea.

În mai mult 50 de ani lucrurile s-au schimbat pentru noi, dar pasiunea noastră pentru cafea de înaltă calitate nu s-a diminuat.
Mai presus de orice, mereu cu un mare respect pentru venerata tradiție italiană,

Sunt multe lucruri de explorat dincolo de cafea: o întreagă nouă experiență este creată avînd la bază în special atenția la detalii. Forme și culori, materiale și suprafețe reușesc să exalteze percepții și să intrige emoții.

Un produs de calitate înaltă necesită a fi consumat prin intermediul unor instrumente cu aceeași

Suntem cât mai aproape de producătorii de cafea din unele zone ale lumii.

Pentru noi, de fapt, este în special important de a fi în contact cu cine produce cafeaua pe care noi apoi o oferim clienților noștri: calitatea și trasabilitatea pe care o putem garanta este de fapt mult mai bine diferențiată față de cea obținută utilizând

"Fiorul cafelei, cu predilecție la oamenii cu simțuri fine și inteligență vivace..." (Paolo Mantegazza)

În ciuda faptului că este atât de familiară, cafeaua este o descoperire recentă, fiind cunoscută în Europa doar din secolul al-XVII-lea.

Botanic, cunoscută sub numele de coffea face parte din familia Rubiacee, foarte bogată în soiuri și varietăți.

Noi nu suntem doar furnizori de cafea pentru bar, suntem cei care garantează  o unique coffe solution pentru cafeaua espresso.

Ce înseamnă acest lucru?

Că resposabilitatea noastră nu se termină cu procesul de prăjire a cafelei utilizând cele mai bune materii prime și grija maximă asupra procesului. Din

Coffee O'Clock este o cafenea inovativă: un concept bar în continuă evoluție, un local cu siguranță ideal pentru cine caută o cafenea de înaltă calitate pentru a savura produse specifice acestui tip de local într-un ambient confortabil, vibrant și cultural stimulativ.

Fiind un concept bar al Caffè River, Coffee O' Clock urmărește aceleași principii în căutarea excelenței

Redactarea noii "coffee policy", adică documentul program care explică modalitatea cu care guvernul ugandez alege să susțină cultivarea de cafea s-a intersectat cu vizita  pe care am facut-o în Aprilie 2017 cu ocazia aniversării a șapte ani de parteneriat cu NUCAFE pentru proiectul Omukwano. Acest proiect reprezintă uniunea micilor cultivatori de cafea din Uganda.

Mabira Coffee Farmers Association face parte din NUCAFE, asociație fondată în 2008. Mabira este situată în Districtul Buikwe (0.3144° N, 32.9888° E), Nkokonjeru Town Council și numără 1116 membri, 894 bărbați și 222 femei  în zona de Nord a pădurii din  Mabira, de la lacul Victoria până la Sud –ul izvoarelor râului Sezibwa care traversează aproape în întregime districtul curgând spre Nord şi unindu-se cu râul Nilo.

Comunitatea rurală din Naama este situată în districtul din Mubende în regiunea centrală a Ugandei (0°25'00.0"N 31°59'00.0"E), caracterizată printr-un sol fertil natural şi precipitaţii favorabile pentru producţia cafelei. Este o zonă productivă în fază de dezvoltare cu majoritatea plantelor sub vârsta de 10 ani, care conferă o bună ceaşcă de cafea şi excelente caracteristici fizice.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.